Budaörsi történeti slow séta

 

 

BUDAÖRSI TÖRTÉNETI SLOW SÉTA

Egy új kezdeményezés indul 2018. február 24-én szombaton városi séta keretében a Slow Down Budaörs szervezésében.

Hogy miről is van szó és kik a szervezők?

Közös sétáról, amely megmutatja Budaörs kincseit, olyan helyszíneket, amerre nem minden nap járunk, a hétköznapokban fel sem figyelünk értékeikre, elmegyünk mellettük. A sétát vezeti Steinhauser Klára, aki a Budaörsi Családok könyvsorozat és a Városunk Kincsei füzetek szerzője, amatőr helytörténész.

A program célja, hogy bemutassuk, hol élünk, milyen szép helyek, érdekességek vannak városunkban. Célunk továbbá egy közösségi programot nyújtani az itt lakó családoknak, fiataloknak, idősebbeknek, gyakorlatilag mindenkinek, akit érdekel a múlt és jelen, és szeretne helyben jelképes összegért kikapcsolódni. A séta végén a résztvevők igény szerint kortyolhatnak egy pohár finom bort, vagy ihatnak egy frissítőt és Bujáki Kamilla rövid fuvolajátékát hallgathatják.

A SLOW DOWN Budaörs családi, baráti kezdeményezésként indult a tavalyi évben. A közösség alapítói Bujáki Péter testnevelő tanár, túravezető és golfedző és Hunyadi Orsolya testnevelő tanár. A kezdeményezés célja, hogy felhívjuk a figyelmet a felgyorsult, rohanó életvitelre és programjainkkal alternatívát kínáljunk a lassításra, minőségi együttlétre.

Ha érdekel, akkor nézelődj a www.slowdown.hu és facebook oldalunkon (www. facebook.com/slowdownbudaors) és jelentkezz a 06-20-3167207-es telefonszámon vagy a bujaki.peter@gmail.com e-mail címen.

 

 

    

  

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük