Amit nálunk megtalálsz:

  • Golfoktatás, golfozás
  • Természetjárás
  • Túrák
  • Városi séták
  • Táborok
  • Családi piknik

 

Bujáki Péter

testnevelő tanár, koordinációs edző, MTSZ túravezető, PGA golfedző, kézilabda edző

             

 

Édesapám testnevelő tanár, volt NB-Ies kézilabdázó és kézilabdaedző volt, így a sport 5 éves korom óta életem része. Számtalan sportágat űztem és a mai napig is űzök: atlétika, labdarúgás, kézilabda, síelés, golf.1996-ban Nyíregyházán az NBI-B-s szombathelyi Tanárképző Főiskola kézilabda csapatával Országos Egyetemi és Főiskolás bajnok lettem. Főiskolás éveim alatt, 1996-ban ismerkedtem meg a golffal a bükfürdői golfkomplexumban. 1999-2005 között Hévízen a Rogner Hotel Lotus Therme szállodájában dolgoztam. Ott elsősorban tenisz-és golfoktatással foglalkoztam, de wellness és szabadidős programokat is tartottam, golfoktatással 1999 óta foglalkozom. 2005 májusában felvételt nyertem a semmeringi Golf Klubba, ahol 2 évet edzősködtem egy svéd származású profi golfedző mellet a Fredrik Magnusson Golfakadémián.

2007-2011 között a tatai Old lake Golf Klub golfedzője és a junior csapat vezetője voltam. Az utolsó 2-3 évben több junior tanítványom az országos golfversenyeken 1.-3. helyezést ért el.

2008-2011 között a Magyar Golf Szövetség utánpótlás felelőseként is tevékenykedtem. 2009 és 2010-es években tata város bronz emlékérmét vehettem át az országos versenyeken elért sikereimért.2011-2017 között a zsirai Sonnengolf Klub vezető golfedzője voltam. Egyéni-és csoportos golfoktatást, junior oktatást illetve pálya és versenyalkalmassági tanfolyamokat tartottam, valamint táborokat szerveztem.

2010 és 2017 szeptembere között a Budapesti Gazdasági Egyetem testnevelő tanára és a golfkurzus vezetője voltam. 2012-ben jelent meg publikációm az AGORA című tudományos folyóiratban. Jelenleg a budaörsi Herman Ottó Általános Iskolában tanítok testnevelést, golfoktatást a budatétényi Highland Golf Klubban tartok.

 

Publikációm: http://www.bgf.hu/kvik/FOLYOIRATAINK/AGORA/KOTETEK/VIII.k%C3%B6tet.pdf

 

Hunyadi Orsolya

testnevelő-gyógytestnevelő tanár, kosárlabda edző, közgazdász